Ko je Beatronic Supply

Istorijat:

Beatronic Supply ApS (Ltd.) je trgovačka i inženjerska kompanija, osnovana  1985. od strane G-dina Bent Gothenborga. U prvim godinama, glavni proizvod je bila testna oprema za namenska napajanja od firme INTEPRO iz Irske, ali nakon nekoliko godina u poslu i dosta novih proizvoda u portfoliju, formirane su četiri glavne linije:

  • Testna oprema, napajanja i merna oprema
  • Oprema za simulaciju uticaja okruženja
  • Senzorske i kontrolne komponente
  • Elektro-mehaničke komponente

Početkom 1990ih ušli smo u Češku Republiku, praktično jedan čovek sa torbom. Pet godina kasnije, naša kancelarija u Brnu je postala stvarnost. Odatle smo počeli da opslužujemo celu bivšu Istočnu Evropu. Postalo je jasno da je potrebno više kancelarija u cilju servisiranja i održavanja broja klijenata. Kancelarije u Slovačkoj, Poljskoj, Grčkoj, Ukrajini i najskorije, u Koreji su organizovane u poslednjih 10 godina....

 

Kancelarija u Danskoj je glavna kancelarija. Ona ima ugovore sa svim našim dobavljačima i predstavlja sigurnosnu finansijsku mrežu za podružnice, ali su sve podružnice u principu samostalne kancelarije i profitni centri. Iz Danske se pokreću nove kancelarije širom sveta, isto kao što se kreira  From Denmark we initiate new offices around the world just like we issue the poslovna politika i strategija.

 

Naše glavno područje angažovanja je cela Evropa (i EU i bivša Istočna Evropa) ali se značajan obim posla obavlja i u ostatku sveta, gde specijalna stručnost naših zaposlenih omogućava da predstavljamo brojne vodeće internacionalne kompanije.

 

Šta su naši ciljevi?

Strategija:

Ponosni smo što upoznajemo naše klijente, kao i tržište i oblasti u kojima obavljaju posao i trošimo značajna sredstva u postizanju ovog cilja. Verujemo da svi naši klijenti zaslužuju da dobiju stručnu i pažljivu uslugu - bez obzira na veličinu, bez obzira na oblast poslovanja, i bez obzira koliko veliki njihov problem može biti. U postizanju ovih ciljeva, odabrali smo skup svetskih vodećih proizvođača.... OPREME ZA TESTIRANJE, MERENJE I NAPAJANJE.